DT

Broder DT

Også bedre kendt under navnet Desperate Tommy. DT er logens kasserer, og uden tvivl enhver svigermors drøm, så længe han ikke er under påvirkning af alkohol. DT har en stor forkærlighed for både rødvin og dybe diskussioner om alt mellem himmel og jord, og det er som regel når disse to interesser kombineres, at andre mennesker, som ikke kender DT særlig godt, kan blive skræmt fra vid og sans.

DT er 29 år og uddannet folkeskolelærer fra lærerseminariet i Århus. Til daglig underviser han på Rønde Efterskole i dansk, engelsk og samfundsfag. Når han ikke underviser de unge mennesker, bruger han mange kræfter på at opdrage dem til at være socialt bevidste og gode kammerater, samt at forklare dem, at det er yderst uhøfligt at pege. Med garanti noget der stammer hjemme fra Janderup i Vestjylland, hvorfra DT også er blevet opdraget til at drikke kaffepunch og synge storslåede sange med “Spar 2”, “Roger and Over” og mange andre provinsbands, som de færreste danskere har hørt om.

Sidst, men ikke mindst, er DT en ganske habil fodboldspiller, der med sit hold, FFD Kralupy, spås en stor og glorværdig fremtid… i oldboys-rækken. DT’s store drøm er at flytte sammen med resten af logen i ét stort kollektiv, men har i første omgang koncentrerer DT sig om at tage sig godt af sin dejlige kæreste Mette, med hvem han skal have et smukt og pegende lille barn i løbet af sommeren 2011.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s