MC

Broder MC

Vores allesammens Massage-Casper. Navnet skyldes MC’s uddannelse som certificeret idrætsmassør, skønt ingen andre logebrødre endnu har nydt godt af MC’s glimrende massageegenskaber, der ifølge rygterne bruges på mangt et kvindemenneske, som skal forføres af charmetrolden over dem alle.

For charme, det har MC masser af. Ikke nok med at damerne falder pladask for hans store smil og sydsjællandske dialekt, men han danser og synger også hamrende godt. Det er det, de unge vil ha’, og det udnytter MC bedre end nogen anden. Altid har han en rap, sjofel eller underholdende bemærkning i ærmet, hvilket man ved selvsyn ville kunne konstatere, hvis man havde adgang til de referater af logemøder, der grundet nødvendigheden af censur, hemmeligholdes for offentligheden.

MC er uddannet skolelærer og underviser til daglig på Kongenshus Efterskole ved Karup, hvor han som både studievejleder og friluftshaj lærer de unge mennesker om alle de vigtige ting her i livet. Fodbold- og friluftsfreaken MC bruger en hel del af fritiden på fodbold – og det være sig både som aktiv på grønsværen og som mindre aktiv foran skærmen, iført sin Brøndby-trøje – når han da ikke lige kører vilde (og romantiske) ture på sin mountanbike i RIsskov, sammen med broder SS og/eller hans dejlige kæreste, Anne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s