SS

Broder SS

SS – Salsa-Sune – er logens vel nok mindst scorende medlem, og det er til trods for, at han efter sigende er den bedste salsadanser. Det med de manglende scoringer skyldes logisk nok hans over 13 år lange forhold til kæresten SM, der trods sit lidet flatterende navn, er en stærk og solid støtte for SS i alt hvad han foretager sig. De har sågar gået til dans sammen, men mon ikke SS stadig får sig den traditionelle salsa-svingom i badet, når konen ikke kigger…

SS har som den første af logebrødrene netop rundet de 30 år. SS er logens webmaster, og dermed også ansvarlig for disse sider. Han ynder dog, under påvirkning af stærk alkohol, at fralægge sig ethvert ansvar for indhold og funktionalitet. Udover at bestride posten som webmaster, er SS en meget voksen og ambitiøs herre, der har eget firma, samtidig med at han arbejder fuld tid som sej IT-konsulent hos firmaet Valtech i Aarhus. SS blev uddannet cand.mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet i februar 2010 og spås en stor og strålende fremtid i IT-branchen.

SS “stammer” fra det bump man kører over, når man rejser mellem Sjælland og Jylland, og er ikke bleg for at berette om alle de store oplevelser han i tidernes morgen har haft hjemme i metropolen Otterup. Der kan dog ikke sættes spørgsmålstegn ved hans kærlighed til Smilets By, hvor han til enhver tid står klar til at arrangere fællesspisning og biografture med de øvrige logebrødre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s